Aanbod Muriel Warners

Jouw unieke kwaliteiten, waar je drive vandaan komt, jouw kijk op je vak: als je dit voor jezelf helder hebt, kun je je eigen pad gaan bewandelen. Jij bepaalt waar je heengaat met je bedrijf, met wie en hoe je werkt.

Het zijn ook de zaken die jou aantrekkelijk maken voor anderen. Waarmee je je kunt onderscheiden. Als je dit helder hebt voor jezelf weet je wat gaat vertellen in je marketing en begrijpt iedereen waar je voor staat. En jijzelf ook.

Pakkende tekst over jezelf

Er zijn nog nooit zoveel mogelijkheden geweest om onszelf te promoten op het web. Toch snap ik dat je daarmee worstelt. Te veel keuzes, te weinig tijd om het goed uit zoeken en veel onzekerheid.

Ik heb zelf ook zo’n 184 versies gemaakt van mijn Over mij pagina. Dus ik weet hoe lastig het is om dit van jezelf te zien. Te kiezen voor de juiste richting. En het dan ook nog eens in een pakkende tekst te verwoorden.

Het is een heel proces geweest, maar ik ben nu wel af van dat gevoel maar wat te doen met mijn bedrijf en marketing. Ik heb mijn pad gevonden. En ben stap voor stap mijn visie aan het realiseren. Dat gun ik jou ook!

Doordringen tot jouw kern

Ik heb een zeer ruime ervaring in het maken van content. En ik ben goed in de juiste vragen stellen. Samen kunnen we doordringen tot jouw kern en hier een goed verhaal van maken.

Klanten die bij je passen

Dan ga je gezien worden door de juiste mensen. Die graag willen betalen voor jouw diensten, omdat ze jouw expertise en passie waarderen. Zo krijg je de klanten die passen bij wat je wil bereiken met je bedrijf. En kun je voor hen echt iets betekenen.

Dus verspil niet langer al die tijd aan weer nieuwe teksten maken over jezelf. Stop met nagelbijtend achter je laptop piekeren over de juiste online presentatie van je bedrijf. Terwijl je het gevoel blijft houden dat het toch nog steeds niet goed is.

Laten we het samen doen.

Kort & Krachtig

  • Site review
  • Feed back per mail

Jouw investering:
127 euro (excl. btw).

Meer weten >>

 

Je ziel erin

  • Site review
  • Coachgesprek via Skype
  • Feed back op de tekst die je daarna maakt.

Jouw investering: 397 euro (excl. btw).

Meer weten >>

Storycoaching op maat

Dit kan bestaan uit:

  • Site review &
  • Skype gesprek &
  • Feed back op je verhaal &
  • Begeleiding bij je content marketing

Jouw investering: in overleg.

Meer weten >>

Liever eerst zelf aan de slag? Download dan hier mijn gratis e-book:
Het verhaal van je bedrijf - hoe het wél moet.

NIEUW: YOGAWORKSHOP VOOR ONDERNEMERS - LEES VERDER!