Werken met Muriel Warners

Ik help jou met een inspirerend verhaal over je bedrijf. Zodat je klinkt zoals je bent en mensen willen wat jij biedt.

Er zijn nog nooit zoveel mogelijkheden geweest om onszelf te promoten op het web. Toch snap ik dat je daarmee worstelt. Te veel keuzes, te weinig tijd om het goed uit zoeken. Want met alleen her en der een berichtje over een cursus die je geeft red je het niet in deze overvolle online markt.

Jezelf zichtbaar maken

Muriel-Warners storycoach contactDus je website moet al heel lang onder handen genomen worden. Hij weerspiegelt niet goed wie je bent en wat klanten aan je hebben.

Je ‘over mij’ pagina is al helemaal een drama. Want je vindt het lastig om je ‘why’ of thema van jezelf te zien. Door je bescheidenheid heen te breken. En het dan ook nog eens pakkend te verwoorden.

En je doet eigenlijk te weinig met social media. Want je weet niet hoe je nog opvalt tussen al die andere berichten. En de algoritmes te slim af bent. Wat je nou elke keer moet vertellen. En of het wel zinvol is. Je hebt wel meer te doen namelijk.

Je weet dat je geregeld berichten op social media moet plaatsen om onder de aandacht te komen. Maar je houdt het niet vol. Omdat op een gegeven moment de inspiratie wel op is.

Ook die nieuwsbrief is er nog steeds niet van gekomen. Want je hebt vooral geleerd HOE je je marketing moet doen, maar niet WAT je daarmee moet doen. Met welke content je jezelf goed in de markt zet.

Pakkende tekst over jezelf

Daarover lees je online natuurlijk weleens wat. Bijvoorbeeld dat je in je teksten beschrijft hoe je de problemen van je klant oplost. Dat 'ie meteen wil weten wat jouw dienst hem oplevert. Maar je vindt het lastig dit goed te verwoorden. Je teksten blijven saai en te abstract. Maar je wil ook niet zo'n opgeklopt nepverhaal.

Je wil connecties leggen. Klanten krijgen met je teksten. Zo schrijven dat ze geïnspireerd raken door je verhaal.

Teksten met hart en smoel

Verspil niet langer al die tijd aan weer nieuwe teksten op je site. Met af en toe berichten op social media zetten die weinig opleveren. Stop met nagelbijtend achter je laptop piekeren over hoe je de juiste klanten krijgt.

Jij wil een sterk bedrijf hebben. Met klanten met wie je jouw doel kan bereiken. Ik heb twintig jaar ervaring met tekst en online marketing en help je verwoorden wat dat dan is. Ik zorg ervoor dat je teksten hart en smoel krijgen. Je klanten bij de lurven grijpen en niet meer loslaten. Dat je teksten klinken zoals je bent en maken dat mensen willen wat je biedt.

Dit levert je het werken met mij op:

  • Marketing die iets voor je doet (reacties, klanten, zichtbaarheid, geïnspireerde mensen)
  • Helderheid voor jezelf: je weet waar je het over gaat hebben in je nieuwsbrief, op social media, je website, pitches..
  • Helderheid voor je (potentiële) klanten, de media die over je willen schrijven, je publiek in de zaal, etc.
  • Focus: je gaat schoon schip maken en keuzes in je bedrijf en je marketing. Dat geeft rust en overzicht.
  • Plezier in je marketing: je gaat jouw enthousiasme goed overbrengen en daarmee inspireer je jouw 'tribe'.

Ben je klaar voor een tekst-boost voor je bedrijf?

Kies dan hier de coaching die bij je past:

Teksthulp

Ben je niet tevreden over je 'Over mij' pagina? Wil je een betere tagline?
Of mijn hulp bij bijvoorbeeld je blog, redactionele stuk of persbericht?

Ik help je met je teksten >>

Tekststrategie

Wil je helder hebben wat je op social media gaat vertellen? Wat jouw thema is? Een strategie hebben waarmee je je klanten bereikt en een hele tijd vooruit kan?

Dan gaan we aan de slag >>

Teksten leren schrijven

Je wil pakkende teksten maken die meteen helder zijn voor je ideale klant en aansluiten op zijn of haar behoeften. Je eigen schrijfstijl vinden.

Ga naar de trainingen >>

Liever eerst zelf aan de slag? Download dan hier mijn gratis e-book:
Het verhaal van je bedrijf - hoe het wél moet.

Heb je nog vragen of wil je met me bespreken wat voor jou de juiste weg is? Boek dan hier jouw gratis strategiegesprek met mij!