Challenge voor ondernemers

Doe direct mee met mijn GRATIS mini-cursus waardoor je je eigen koers gaat varen met je marketing. Voor zelfstandig ondernemers.

Vind jij ook dat iedereen op elkaar begint te lijken op het web? De verhaaltjes waarmee ondernemers hun aanbod aankondigen zijn vaak zo hetzelfde. “Ik had eerst ook helemaal geen geld en nul klanten, maar heb nu een omzet van een ton per jaar!”. Of iets dergelijks. Het komt ook nogal nep over.

Je hebt vast al tig Facebook marketing webinars gevolgd. Honderden tips gelezen en gekregen over nieuwsbrieven, Instagram, LinkedIn, video’s, noem maar op. Daar heb je ongetwijfeld wat van opgestoken.

Kompas challenge marketingMarketing op jouw eigen manier

Maar wordt het niet eens tijd dat wij eigenzinnige, bescheiden, wijze ondernemers het op onze eigen manier gaan aanpakken? Wat heeft het voor zin om onze marketing te doen zoals iedereen dat doet! Het is juist de bedoeling dat je je als ondernemer onderscheidt. Zodat mensen gelijk weten of ze je zien zitten. En jij je talenten kunt gaan inzetten.

Ontwikkel je kompas

Daarom ga ik je uitdagen om jouw eigen stijl te vinden. Laat zien dat talent en die visie! Bereik je doelgroep met berichten die jouw karakter en dieperliggende overtuigingen weerspiegelen.
Hoe? Doe mee met mijn GRATIS challenge en ontwikkel je kompas!