Gratis e-book

Download hier je gratis e-book: 5 Tips om een ijzersterke indruk te maken met je website.

Cover ebook Muriel Warners paarsAls ondernemer weet ik hoe lastig het is om al je kennis en kunde te vertalen naar je site. Maar ook hoe fijn het is als je dit wél voor elkaar hebt. Dat je kan laten zien waar je met je bedrijf voor staat. En je hierdoor klanten naar je toetrekt die bij je passen.

Ik hoor soms wel eens dat websites niet meer belangrijk zijn. Iedereen zet zijn berichten toch op social media? Dan heb je toch geen site meer nodig?

Maar social media hebben vaak allerlei voorwaarden en regels. Die kunnen ervoor zorgen dat je nauwelijks zichtbaar bent. En social media platforms kunnen veranderen van publiek. Verdwijnen. Of de mensen van je doelgroep melden zich er ineens voor af.

Je site blijft je constante factor. Het is de plek waar je het complete beeld neerzet van je bedrijf. Dat moet je alleen wel slim doen, anders zijn je bezoekers zo weer weg.

Ik heb een achtergrond in webmarketingcommunicatie en -redactie. Dus ik weet hoe je je site aantrekkelijk maakt voor jouw bezoekers. Daar help ik jou graag mee!

Wat je leert in mijn e-book:

  • Hoe je je bedrijf promoot zonder borstklopperij
  • Hoe je de aandacht grijpt van je bezoeker
  • En je ervoor zorgt dat je klanten trekt die bij je passen
  • Wat je met die 'Over mij' pagina aan moet
  • Wat je verder met je site kan doen als je ook social media gebruikt

Mijn e-book geeft je praktische tips zodat je hiermee aan de slag kunt. Zo gaat jouw website een supergoede basis vormen voor je online marketing.