Gratis website APK voor ZZP’ers

Natuurlijk heb je als ZZP’er een website. Maar doet ‘ie wel wat voor je bedrijf? Of kan dat nog wel een stuk beter? Zoja, neem dan als eerste stap een gratis website APK door mij.

controle-online-idenriteit
Bron: Pexels

We zijn allemaal zelf media-producent geworden en kunnen online het beste van onszelf laten zien.  Maar als ZZP’er weet ik hoe lastig het is om op het web op te vallen en je te onderscheiden. Het vraagt strategie, tijd en digitale vaardigheid.

Dat kan ook via sociale media als Facebook, maar een bedrijf zonder goede site is toch een beetje een zwaktebod. Je website zou de kern moeten zijn waar het allemaal om draait: het zichtbaar maken van je aanbod, het werven van klanten en opdrachten. Het is veel werk, maar als je het goed doet levert het je ook veel op.

Om je de eerste aanzet te geven je site te verbeteren, loop ik hem voor je na op een aantal punten. Zoals: is je site responsive, is het aanbod direct helder, maken tekst en beeld duidelijk wie jij/je bedrijf bent en op wie je je richt?
Hopelijk kun je hier dan verder zelf mee aan de slag om je site succesvol te kunnen maken. Heb je meer hulp nodig, kijk dan bij mijn aanbod.

Je ontvangt je gratis website APK van mij binnen een week per mail.

Vul je gegevens in voor een persoonlijke website APK:

* verplicht veld