Met plezier je bedrijf promoten

Werk samen met mij in een 1-op-1 coaching en leer hoe je met plezier je bedrijf gaat promoten via Hart tot Hart Marketing.

Voor ZZP’ers en ondernemers met een klein bedrijf die al een aantal jaar bezig zijn.

Je bedrijf promoten.. liever niet!

Je weet dat je je bedrijf moet promoten om onder de aandacht te komen. En te blijven. Misschien zelfs opdrachten te krijgen. Maar je hebt er zo’n hekel aan!

Je bent opgegroeid met het idee dat bescheidenheid siert. Hebt je jarenlang aangepast aan sociaal zijn in de kantoortuin. En gedacht dat je werk wel voor zich zou spreken. Je wil de wereld een stukje beter maken. En daar past agressieve zelfpromotie niet bij.

hart-tot-hart-marketing-muriel-warners-coachingOvervolle markt op het web

En daar zit je nu met je eigen bedrijf in een overvolle, competitieve markt. Waar iedereen van alles van de daken schreeuwt, liefst in hoofdletters. Waar handige jongens en meiden flitsende vlogs en Insta-stories maken. Kan je dan nog wel aankomen met je inhoudelijke berichten? Met af en toe wat updates delen om je bedrijf te promoten? Je hebt likes en volgers maar worden het klanten? En je site moet eigenlijk ook op de schop. Maar hoe dan?

Start marketing met je hart

Ik geloof dat een goede, effectieve marketing van je bedrijf start met je hart. Dat is jouw ware zelf, visie, kennis en ervaring. De ‘why’ van je bedrijf, gekoppeld aan jouw doelgroep en branche. Als je dit helder hebt, heb je jouw kern te pakken waar vanuit je al je marketing gaat doen.

Wil je dit ook maar kun je je verhaal niet helder verwoorden?

Werk dan met mij samen in een 1-op-1 coaching!

Jouw verhaal voor je uitgeschreven

In 1 sessie vraag ik je het hemd van het lijf:

 • Over wat echt kenmerkend is voor jou
 • De problemen en wensen van jouw doelgroep en wat jij daarmee kan
 • Hoe andere ondernemers uit jouw branche het doen en hoe jij het wil
 • Waarom je je bedrijf hebt opgericht en wat je visie daarmee is
 • En zo nog meer

Hierna krijg je van mij een heldere, concrete en bruikbare basistekst met jouw verhaal. Dit kan je gebruiken voor je ‘Over mij’-pagina, homepagina, tagline op je site en bio’s op social media. Maar bovenal vormt het de fundering van je bedrijf, waarmee je consistent je bedrijf als merk kan gaan promoten.

Resultaat:

 • Je hebt een duidelijke focus met je bedrijf
 • Dat geeft je richting en houvast in je online marketing, zoals welke content en zoekwoorden je gaat inzetten
 • Je kunt je onderscheiden van andere ondernemers
 • Bezoekers en volgers snappen meteen wat je doet en wie je bent, en voelen zich bij je thuis (of niet)
 • Je kan met plezier een community om je heen gaan bouwen van mensen die jou zien zitten en voor wie je van betekenis kan zijn.

Jouw investering: 295,- (excl. btw).

Van Hart tot Hart Marketing

Wil je begeleiding in het werken met een goede contentstrategie? Dat wil zeggen leren met welke berichten, blogs, video's en foto's jij het hart raakt van je doelgroep? Van je volgers klanten maken? En weten hoe je dat marketingproces het beste inricht? Neem dan een strippenkaart bij me af!

Jouw investering: 195,- (excl. btw) voor 2 sessies van 2 uur.

Jij geeft aan waar je hulp bij nodig hebt en ik geef je concreet advies waarmee je weer verder kunt.

Koop je de strippenkaart samen met de 1-op-1 coaching, dan betaal je 450,- excl. btw.

Ja maar..

 • Je woont niet in de buurt van Zaandam? Dan kunnen we de sessies ook via Skype doen.
 • Je hebt niet zoveel tijd? Dit bespaart je je juist tijd, omdat je daarna veel strategischer met je marketing omgaat en minder tijd verspilt aan berichten die jouw bedrijf niet gaan helpen.
 • Je bent meer product- als dienstgericht? Ook dan heb je je verhaal nodig. Het geeft betekenis aan je product. Daarmee kun je dat veel aantrekkelijker promoten.
 • Je wil ook leren hoe je Facebook advertenties moet inzetten/een website moet maken/nieuwsbrieven versturen/Instagram gebruiken/LinkedIn zakelijk inzetten/filmpjes maken? Via de strippenkaart kan ik je tips daarover geven, ook mbt de specialisten die je hiervoor kunt inhuren.
 • Je kent me niet en je weet niet of we matchen? Neem contact met me op en we bespreken het even!