Over 2MW

“Ik begrijp niet wat je er nou zo leuk aan vindt hoor, aan internet. Dat geblaat op social media. Wat heb je daar nou aan!”. Een vriendin van mij kijkt me geërgerd aan. Ze irriteert zich aan mijn enthousiasme. Ik kan er niks aan doen.

foto 2MW/Muriel Warners

2MW/Muriel Warners Fotograaf: Tim Knol

Natuurlijk weet ik ook wel dat er veel mis is in de online wereld. Ik ben al vanaf 2000 professioneel bezig op het web. Heb er vele artikelen voor geschreven. En allerlei online marketingprojecten bedacht en uitgevoerd.

Ik weet hoe belachelijk snel de ontwikkelingen gaan. Heb je eindelijk die digitale tool onder de knie, moet je weer op zoek naar een volgende. En het kost al zoveel tijd om die dingen uit te zoeken. Niet altijd fijn voor een ZZP’er die alles in z’n eentje doet.

En wat een worsteling het kan zijn om jezelf te laten zien online. Wat vertel je wel en wat niet? En hoe dan? Bloggen? Een YouTube kanaal? Toch maar op Instagram?

En hoe oppervlakkig het vaak allemaal is. Vlogs die alleen maar over het uiterlijk gaan. Facebook advertenties die je steeds maar weer tonnen omzet beloven. Natuurlijk is het niet leuk om een te weinig en onzeker inkomen te hebben. Ik weet er alles van. Maar ik ben geen ondernemer geworden met als doel tonnen te gaan verdienen. Jij wel?

Het internet is voor mij een grote zandbak waar we met z’n allen in spelen. Ik geef het op mijn manier vorm. En als het niks is stamp ik het gewoon in elkaar en maak ik weer wat anders :-). Het geeft me plezier want ik ontdek, probeer uit en ik leer steeds weer nieuwe dingen.

Mooier web

Dat is heel waardevol. Maar levert het nou wat op voor mijn bedrijf? Jazeker, maar daar wil ik nog veel verder in groeien. En daar heb ik jou bij nodig. Ik wil namelijk met mijn bedrijf zorgen voor een mooier web. Als ik jou nou ga leren welke digitale tools en programma’s je het beste kunt gebruiken. En hoe je die inzet. Zodat het je wat oplevert en je er ook plezier aan beleeft. Ga jij het dan inzetten om je wijsheid te verspreiden?

Laten we elkaar helpen om onze missies te volbrengen. Maak een goede start met je website en vraag een gratis website APK aan!

Enkele klanten:

Ik heb tijdens de cursus een complete website gemaakt voor mijn eigen zaak op het gebied van onderwijsbegeleiding. Vooraf zag ik er een beetje tegen op, want ik ben geen techneut, maar door de opbouw van de bijeenkomsten en de hulp van Muriel is het goed gelukt.
Petra Reedijk, cursist

Dank voor je fijne lessen, ik vind dat je prima lesgeeft – je hebt me flink op weg geholpen en mijn ongericht-digibete angsten voor het zelf maken van een website weggenomen.
Juliette Berkhout, cursist

Muriel functioneert uitstekend in haar werkzaamheden voor de klas. Haar vakkennis is voor de doelgroep meer dan goed. Ook de relatie die zij met de leerlingen weet op te bouwen is goed en zij weet de juiste benadering te vinden voor de leerlingen. En zij beschikt over goede pedagogische kwaliteiten.
Grace Otto-de Haart, afdelingsleider Comenius College Hilversum

Bedankt voor je interessante verhaal, ik heb weer allemaal nieuwe dingen geleerd.
Petra Boelhouwer, innovatie en ontwikkeling bibliotheek Veenendaal

De kinderen waren enorm enthousiast en zo ook de school. Voor nieuwe mediaopdrachten zal ik haar zeker benaderen.
Monique Hendriks, Krea Varia

Hoi juf Muriel, Ik ben erg enthousiast voor de volgende les! Het was vandaag leuk en leerzaam. Ik heb heel veel geleerd van u de afgelopen weken.
Leerlinge Rana, basisschool de Botteloef Amsterdam

Wij vonden het een leuke en zinvolle avond. Ik merkte dat ik bij thuiskomst honderduit aan het vertellen was.
Sabrina Keinemans, ouderraad OBS Den Boogerd

Logo NOMCedubloggersaangesloten bij Mediawijzercrkbo registratie