Over 2MW | website coach Muriel Warners

Muriel Warners zet haar kennis en ervaring op het gebied van digitale media en online marketing in voor ondernemers.

foto 2MW/Muriel Warners

2MW/Muriel Warners Fotograaf: Tim Knol

Wie is Muriel Warners?

Ik heb verstand van tekst, websites en marketing. Heb o.a. gewerkt voor Sanoma en de Wereldomroep. Met goede resultaten afgestudeerd aan de UvA en mijn NIMA diploma en PDA behaald. (Het is aardig wat ondertussen, zie ook mijn portfolio.)

Ik ben goed in doorprikken en doorvragen. Ik wil gewoon weten wat jij nou ècht wil en bedoelt.

Ik ben een creatief denker en hou van dingen die anders zijn. Maar het moet wel kloppen.

Ik ben een beetje eigenzinnig en opstandig. Meestal heb je daar wel baat bij 😉

Ik ben veel online en alert op nieuwe ontwikkelingen daar. Al een jaartje of 20.

Van digitaal creëren word ik blij. Of het nu werken aan mijn website is, bloggen, filmpjes maken, photoshoppen, of berichten maken op social media.

Ik vind het belangrijk te blijven groeien en je talenten te benutten. Ook al is dat niet altijd even makkelijk, het maakt je vrij en blij.

Dit alles maakt dat ik jou kan helpen met je branding op het web. Je moet het als ondernemer niet doen hoe anderen het doen online. Jij moet het op jóuw manier doen. Pas als je van daaruit communiceert met je doelgroep, kun je echt van betekenis zijn. En als we dat met z’n allen doen online, dan creëren we samen een mooier web.

“Every time you communicate, you are either adding value or taking up space”. (Sally Hogshead)

Wat je krijgt bij mij:

  1. Een heldere USP. Dat wat jou onderscheidt van 10 anderen die hetzelfde doen.
  2. Plus de vertaling daarvan naar je website en online marketing. In tone- of-voice, beeldtaal, kleur, alles. Dat ga ik niet allemaal voor je doen, we doen het samen. Ik coach, kom met ideeën en verbeteringen. En ik leg je uit hoe digitale tools en WordPress werken. De rest is aan jou.

Het is werken, maar je hebt daarna een goede website en grip op je online marketing. Doordat je weet hoe je jezelf als brand neer gaat zetten, trek je duurzaam klanten naar je toe die bij je passen. En heb je weer plezier in het online aanwezig zijn.

Ben je al wat jaren bezig als ondernemer en wil je meer rendement halen uit je site en online marketing? En krijg je dit maar niet goed op de rit? Laat mij je dan helpen met een 1-op-1 website coaching!

Liever eerst zelf aan de slag? Download dan mijn gratis e-book: 5 tips om een ijzersterke indruk te maken met je website.

Enkele klanten:

Muriel Warners is een geduldige docent, die goed inspeelt op waar jouw vragen en behoeften liggen. Ze heeft me een boel vragen gesteld waardoor ik aan de gang ben gegaan met de gehele rebranding van mijn mediacoachpraktijk.
Eliane Groenendijk, MediaSwitch

Ik heb tijdens de cursus een complete website gemaakt voor mijn eigen zaak op het gebied van onderwijsbegeleiding. Vooraf zag ik er een beetje tegen op, want ik ben geen techneut, maar door de opbouw van de bijeenkomsten en de hulp van Muriel Warners is het goed gelukt.
Petra Reedijk, cursist

Dank voor je fijne lessen, ik vind dat je prima lesgeeft – je hebt me flink op weg geholpen en mijn ongericht-digibete angsten voor het zelf maken van een website weggenomen.
Juliette Berkhout, cursist

Muriel functioneert uitstekend in haar werkzaamheden voor de klas. Haar vakkennis is voor de doelgroep meer dan goed. Ook de relatie die zij met de leerlingen weet op te bouwen is goed en zij weet de juiste benadering te vinden voor de leerlingen. En zij beschikt over goede pedagogische kwaliteiten.
Grace Otto-de Haart, afdelingsleider Comenius College Hilversum

Bedankt voor je interessante verhaal, ik heb weer allemaal nieuwe dingen geleerd.
Petra Boelhouwer, innovatie en ontwikkeling bibliotheek Veenendaal

De kinderen waren enorm enthousiast en zo ook de school. Voor nieuwe mediaopdrachten zal ik haar zeker benaderen.
Monique Hendriks, Krea Varia

Hoi juf Muriel, Ik ben erg enthousiast voor de volgende les! Het was vandaag leuk en leerzaam. Ik heb heel veel geleerd van u de afgelopen weken.
Leerlinge Rana, basisschool de Botteloef Amsterdam

Wij vonden het een leuke en zinvolle avond. Ik merkte dat ik bij thuiskomst honderduit aan het vertellen was.
Sabrina Keinemans, ouderraad OBS Den Boogerd

Logo NOMCedubloggersaangesloten bij Mediawijzercrkbo registratie