Over ondernemerscoach Muriel Warners

Muriel Warners helpt jou als ondernemer met het inzetten van je verhaal voor je online marketing. Zodat je met plezier je bedrijf gaat promoten.

foto 2MW/Muriel Warners
2MW/Muriel Warners Fotograaf: Tim Knol

Je toegevoegde waarde als ondernemer

Er zijn nog nooit zoveel mogelijkheden geweest om onszelf te promoten op het web. Maar ik snap dat je daarmee worstelt als ondernemer. Dat deed ik zelf namelijk ook. Te veel keuzes, te weinig tijd om het echt goed uit zoeken en vooral veel onzekerheid over je toegevoegde waarde.

Je hebt vast wel een Facebookpagina, website of e-mail lijst. Maar waarschijnlijk ook geregeld de frustratie dat je daar veel te weinig aan doet. Waar moet je je teksten dan steeds over laten gaan? Er is al zoveel aanbod online. Wat heb je daar nou nog aan toe te voegen?

Online marketing

En ach, je krijgt je opdrachten via-via en zo red je het eigenlijk ook wel. Maar het geeft wel onrust.
Want wat als die opdrachten nu niet meer komen? Of als je er eerlijk gezegd niet heel blij van wordt? Je het gevoel hebt dat je alleen maar van klus naar klus rent? En je je online marketing maar een beetje laat liggen? Wil je zo dan nog jaren doorgaan met je bedrijf?

Zelfpromotie

Je hebt vast al van alles gehoord over hoe je de marketing van je bedrijf het beste aanpakt. Dat is nogal overweldigend allemaal. En je ziet natuurlijk hoe andere ondernemers het doen. Maar jij wil echt niet de hele tijd vertellen hoe geweldig je wel niet bent.

Maar dat hoeft ook niet. Alleen het punt is: zolang jij niet goed kan vertellen wat jouw verhaal is, zul je niet je gewenste opdrachten en klanten krijgen. Want je marketing mist het hart van je bedrijf.

Onderscheidend vermogen

Ik heb er zelf jaren voor nodig gehad om mijn eigen verhaal helder te krijgen. Het veranderde toen ik me realiseerde dat ik me niet zoveel moest vergelijken, maar juist mijn eigenheid omarmen en laten zien op het web. Met mijn grapjes en fouten, maar ook mijn gedrevenheid. Gaan staan voor mezelf. Dat dát nu juist je onderscheidend vermogen is.

En daar wil ik jou graag bij helpen. Zodat je niet langer hoeft te worstelen, maar met plezier de marketing van je bedrijf gaat doen.

Wie is Muriel Warners?

Eigenlijk ben ik al mijn hele leven bezig met het boven water halen van verhalen van anderen. Als kind deed ik dat geregeld stiekem, door ze af te luisteren en op te nemen met mijn cassetterecorder 🙂

In mijn latere werk op redacties leerde ik interviewen, doorvragen en doorprikken en dit alles aantrekkelijk verwoorden in een compact verhaal. Het ging bij mij altijd om het verhaal van mensen waar je normaal niet zoveel van hoort. Ook in mijn marketingwerk daarna. En nu als ondernemer.

Het verwoorden van de essentie is mijn ding. In tekst en als docent en coach. Door het naar bovenhalen van jouw bedrijfsverhaal hoop ik dat we er met z´n allen een mooi en divers web van maken.

Wat je krijgt als je werkt met mij

Ik leer jou als ondernemer hoe je vanuit je verhaal verbinding kan maken met je doelgroep. Echt van betekenis voor hen kan zijn. En wat liefde in je marketing kan brengen 🙂

Dit noem ik van Hart tot Hart Marketing.

“Every time you communicate, you are either adding value or taking up space”. (Sally Hogshead)

Ik help je met:

  1. Het verwoorden van het verhaal van jouw bedrijf
  2. En hoe je van daaruit je online marketing het beste aanpakt.

Je weet dan hoe je je met bedrijf consistent kan onderscheiden. In tekst, visuele stijl en type content. Daarmee kun je een goede website maken en heb je een heldere koers voor je online marketing. Zodat je duurzaam klanten naar je toe trekt die bij je passen. En je weer plezier hebt in het online promoten van je bedrijf.

Ben je al wat jaren bezig als ondernemer en wil je meer rendement halen uit je site en online marketing? Of ben je bezig met een rebranding van je bedrijf? En krijg je dit maar niet goed op de rit? Laat mij je dan helpen met een 1-op-1 coaching!

Liever eerst zelf aan de slag? Download dan mijn gratis e-book: 5 tips om een ijzersterke indruk te maken met je website.

Enkele klanten van Muriel Warners:

Muriel heeft mij goed geholpen om het verhaal van mijn bedrijf naar boven te halen. Ze stelt hele goede vragen die je helpen de dingen scherp te krijgen. Haar concrete aanwijzingen zetten je op het goede spoor om je verhaal nog krachtiger neer te zetten!
Evelyn Verburgh, Vitamine Eef

Muriel Warners is een geduldige docent, die goed inspeelt op waar jouw vragen en behoeften liggen. Ze heeft me een boel vragen gesteld waardoor ik aan de gang ben gegaan met de gehele rebranding van mijn mediacoachpraktijk.
Eliane Groenendijk, MediaSwitch

Ik heb tijdens de cursus een complete website gemaakt voor mijn eigen zaak op het gebied van onderwijsbegeleiding. Vooraf zag ik er een beetje tegen op, want ik ben geen techneut, maar door de opbouw van de bijeenkomsten en de hulp van Muriel Warners is het goed gelukt.
Petra Reedijk, onderwijsadviseur

Dank voor je fijne lessen, ik vind dat je prima lesgeeft – je hebt me flink op weg geholpen en mijn ongericht-digibete angsten voor het zelf maken van een website weggenomen.
Juliette Berkhout, auteur

Bedankt voor je interessante verhaal, ik heb weer allemaal nieuwe dingen geleerd.
Petra Boelhouwer, innovatie en ontwikkeling bibliotheek Veenendaal