Promoot jezelf online op een originele manier

Social media en digitale tools geven je de mogelijkheid om online te laten zien wie je bent. Op je eigen, originele manier.

Maar je vindt dit als ZZP’er waarschijnlijk best lastig. Je profielfoto is een selfie of eentje van 13 in een dozijn. Je website-teksten zijn een droge opsomming van wat je doet en gedaan hebt. Dat kan toch veel leuker en creatiever! Daarbij is het gewoon een must om je persoonlijkheid ook online te laten zien, want dat is waar mensen op af komen.

Tijdens deze workshop ga je een collage maken, brainstormen, oefenen met digitale tools en mijn scherpe vragen beantwoorden over hoe je je bedrijf goed online kan neerzetten.

Je krijgt tips en tricks van mij, maar de bedoeling is ook elkaar verder te helpen. Zodat je met plezier en creativiteit verder bouwt aan je online ‘brand’ om met je bedrijf te kunnen bereiken wat voor jou belangrijk is.

Deze workshop vindt 2x plaats: op 3 november en op 1 december 2017 van 9 tot 13 uur bij FluXus, Zaandam.
Kosten: 47 euro excl. btw. Er is plek voor maximaal 8 deelnemers. Opgeven kan via de site van FluXus of door me even een mailtje, appje of PB te sturen.