Website maken met WordPress

Ben je ZZP’er, kunstenaar of docent en wil je graag je expertise aan de wereld tonen? Op een manier die helemaal bij je past en aantrekkelijk is voor je doelgroep? Meer opdrachten, klanten of deelnemers aan je cursussen? Dan is een zelf gemaakte website met het programma WordPress een geschikt middel.

createHet is redelijk makkelijk in gebruik en je kunt het inrichten zoals jij wilt. Bovendien is een website gemaakt met WordPress goed vindbaar voor zoekmachines. En het scheelt je duizenden euro’s t.o.v. het laten maken en onderhouden door een webbouwer/designer.

In deze cursus leer je o.a.

  • Over hosting en domeinnamen
  • Hoe je WordPress gebruikt (pagina’s aanmaken, menu instellen, plug-ins gebruiken, werken met ‘themes’, enzovoort)
  • Hoe je je site vindbaar maakt voor bezoekers en zoekmachines
  • Over fotogebruik en lay out
  • En vooral: hoe je jouw expertise zo aantrekkelijk en effectief mogelijk op je site laat zien.

Aan het eind van de cursus heb je je eigen WordPress-site en weet je hoe je daarmee moet werken. Bovendien heb je een helder beeld hoe je je bedrijf op je site wilt presenteren. Het is vooral leren door het te doen, dus zorg ervoor dat je tijd hebt om met het geleerde aan de slag te gaan. Ik geef opdrachten en zal je tussen de lessen door hierbij coachen.

De eerstvolgende cursus start op 12 januari 2018 en kost 197 euro (excl. btw). Kijk bij FluXus (Zaandam) voor meer informatie en om je aan te melden. Heb je vragen, neem contact op.